ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τρόπος παραγγελίας:

Η εταιρεία δέχεται παραγγελίες καθημερινά με Fax ή τηλεφωνικώς στα 210-4839054 , 210-4826640 ή με email στη διεύθυνση info@alfacatering.gr, την προηγούμενη μέρα.

 

Τηλ επείγουσας παραγγελίας: 6930/994249

 

Παράδοση:

Η παράδοση γίνεται από Κυριακή απόγευμα έως και Παρασκευή πρωί, τη συμφωνημένη ώρα, στο κατάστημά σας. Η μεταφορά, όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν, γίνεται με φορτηγό ψυγείο, ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται στην επιθυμητή κατάσταση.

 

 

Ποιότητα – Τιμές:

Οι συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος μας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας στην καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς, όπως και να μας εξασφαλίσουν την πληρότητα των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Συνεργασία:

Στο πλαίσιο της σωστής και μακροχρόνιας συνεργασίας  που έχουμε ως στόχο, η εταιρεία μας είναι πρόθυμη να αντικαταστήσει ότι δεν σας καλύπτει ποιοτικώς και να είναι πάντα στη διάθεσή σας όταν τη χρειαστείτε.

 

Τρόπος πληρωμής:

Πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας υγιούς συνεργασίας, ο τρόπος πληρωμής καθορίζεται μετά από συνεννόηση μαζί σας.

 

Παραλαβή και χονδρικό εμπόριο:

Η παραλαβή των προϊόντων μας γίνεται καθημερινά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα σε όλα μας τα είδη. Το αντικείμενο της εταιρείας μας (τροφοδοσίες χώρων μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων, super market κτλ.) μας υποχρεώνει να καλύπτουμε όλα τα είδη των οπωροκηπευτικών εγχώριων και εισαγωγής.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάλογα με την περίοδο του χρόνου και την παραγωγή της κάθε περιοχής.
Η συνέπεια και η αξιοπιστία στην επαρχία, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα της έλλειψης κάποιου προϊόντος και να καλύπτουμε τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.